1 Afbeelding
Jong en speels, mysterie en passie: de ingrediënten van een piece of cake... Wil je een stukje... of zelfs twee? Tast toe!

sms CAKE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Dansen, in al zijn vormen (bij voorkeur met z'n tweeén), is en blijft mijn grootste passie. In de zomer vind je mij meestal op en rond het water en zeil ik recreatief.

sms SUNNY2 naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
Na enige tijd met volle teugen te hebben genoten van het vrijgezellenleven, ben ik weer helemaal klaar voor iets anders. Niet dat ik nu plots hopeloos op zoek ben, ben meestal wel best tevreden met m'n leventje, maar een dikke knuffel af en toe zou toch wel welkom zijn. Hier mijn

sms TRYME naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
Dit is voor mij een nieuwe start en ben benieuwd wat het leven mij nog te bieden heeft. Het wordt tijd dat ik nieuwe mensen leer kennen en beginnen bij het begin,

sms START123 naar 7773 voor contact


2 Afbeeldingen
hoi ik ben ben een weduwevan 53 jaar. Ik ben op zoek naar een lieve ,eerlijke man om een nieuwe start te beginnen

sms JACI naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
een opgewekt en goedlachs iemand. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

sms KATIE1980 naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ben nu geruime tijd alleen en heb alles wel een plaatsje gegeven.Stilaan begin ik wel te verlangen naar iemand om lief en leed mee te delen. Zou een mens dan toch niet gemaakt zijn om alleen te zijn?

sms TINKELBEL naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Langs deze weg probeer ik die ene man te vinden waar ik alles aan kwijt kan en ik me goed bij voel in alle omstandigheden, waar ik goed mee kan praten en waar ik heel graag naar wil luisteren, waar ik de nodige aandacht van krijg en waar ik deze...

sms AXAS naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
nog wat twijfelend maar met goede bedoelingen... ik zoek de vlinders in mijn buikje te mogen voelen...

sms BIRDIE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Hallo! Mag ik me kort even voorstellen? Ik ben een zelfstandige vrouw heb een goede job en geniet van mijn familie en vriendenkring. In mijn vrije tijd ga ik vaak met mijn Golden Retriever wandelen.

sms ZOEKTLOVE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Zelfkennis en emotionele intelligentie zijn heel belangrijk. Eerlijkheid hoort daar natuurlijk ook bij. Essentie van gesprek herkennen. opbouwende kritiek kunnen geven en ontvangen. Zot doen moet ook kunnen. Met andere woorden, moeilijke madame...

sms LANA85 naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik heb een mooi leven, goed gevuld en leuk. Deze overvloed wens ik opnieuw te delen met een fijne man, die ook weet wat hij wil. Twee individuen die bewust kiezen voor een leven samen, wetende wat het leven inhoudt. Samen vooruit kijken.

sms LIEVEKE naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!