1 Afbeelding
Een spontane, goedlachse, sociale vrouw zoekt een leuke partner om samen van het leven te genieten

sms HAPPY66 naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik kijk voornamelijk uit naar contacten met eerlijke mensen. Wil graag de mooie dingen in het leven met iemand delen, is tenslotte zoveel leuker met 2 :). Opnieuw een eerste plaats in iemands hartje hebben....

sms BEA75 naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
ik zoek in de eerste plaats, mensen waar ik me goed bij voel,en waar ik een leuke tijd met kan doorbrengen. .En hé, als er dan een pijltje van cupido me (ons is nog beter) raakt, zoveel te beter !!

sms FEELGOOD naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik zoek géén lief maar een maatje, als dat er niet bonk op is. Of toch niet in de vorm die de meeste vrouwen van 35 jaar willen. Ik denk of nee, ik weet ondertussen zeker dat het huisje-tuintje-boompje verhaal niet aan mij bestééd is

sms LOEBY naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Naast mijn job blijft er best nog voldoende tijd over om door te brengen met fijne mensen, ik wil er graag nog wat nieuwe leren kennen. Hapje, drankje, babbel en verder zien we wel.

sms TISI naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Op zoek naar toffe mensen om in de eerste plaats leuke vriendschappen uit te bouwen. En wat komt, komt wel. Alles op zijn tijd. Persoonlijkheid, wilskracht, draagkracht, bereidheid... maken het voor mij meer dan de moeite waard.

sms BOBI naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
meestal zachtaardig en vriendelijk, soms eens katachtig, maar dat zal jij dan wel hebben uitgelokt :-)

sms FRAYS naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Mmmmm.... Mezelf ff omschrijven mss ... Geduldig , lief , natuurliefhebber , humor , ... . Als je meer wil weten.... Geef een seintje. :)

sms WAFJE naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!