4 Afbeeldingen
Piep! hier ben ik sè. Ik wéét het! je kan je ogen niet van mij af houden he? ik trek alle aandacht? hihi -ja, zo ben ik te omschrijven.Je zal er mee om moeten kunnen MAAR ik kan je wel 1 ding beloven: ik ben TROUW :-)

sms JUNE naar 7773 voor contact


7 Afbeeldingen
Geboortejaar 1961 .. ja.. ik weet het, ik ben een vrolijke jongedame van middelbare leeftijd MAAR dat wil niks zeggen! Ik BRUIS en wil mijn energie kwijt in de armen van een knuffelbeertje!

sms SANDRA1961 naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
Ik ben 60 maar je zou me maar 30 geven he? ;-) hihi. Sterrebeeld : tweeling ... ga je mij wel kunnen volgen? Ik hou van uitdagingen! Kan jij mij er één geven? iets origineels? ik zit te wachten!

sms JADWIGA naar 7773 voor contact


3 Afbeeldingen
Ik heb Nigeriaanse roots, maar ben al in Belgie sinds mijn kindertijd (adoptie)- ik ben dus hier naar school gegaan en ik zoek nog een goede man die me neemt zoals ik ben. Ik ben 48 ..

sms EVELIA naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
45 en sinds kort gescheiden - 1 dochter van 23 (uit huis) - het is nu tijd om eindelijk eens te LEVEN!! maar alleen is maar alleen - ik geniet liever met twee! Samen één zijn ;-)

sms LOUISE naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Ik ben een gevoelig meisje, open en eerlijk! Dus aub niet met mijn gevoelens spelen!Ik ben nogal verlegen, maar als jij me een beetje aanmoedigt zal het zeker lukken!Ik zou in mijn leven nog héél graag zo veel mogelijk vd wereld zien. Heb jij daar ook zin in? wil je

sms MARLOES naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Men vraagt mij of ik écht altijd lach zoals ik op de foto's sta .. en ja! Ik ben een gelukkige vrouw, maar er ontbreekt nog een gelukkige man aan mijn zijde...ik hou trouwens van dansen en plezier maken!Ik hoop jij ook? ...

sms IRENE naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
Ik ben een zelfverzekerde jongdame van 37, op zoek naar mijn soulmate!

sms CLAUDIA naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
hallo heren! ik ben renilde, 53 lentes jong (vooral jong van hart) en ik zoek een partner om van alles samen te doen. Ik ben gescheiden ... Ik ben wel een natuurmens...en ik ben héél creatief bezig. Ik heb geen zittend gat, of hoe zeggen ze dat? Beweeg je mee

sms RENILDE naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
ik hou van avontuur en nieuwe dingen uitproberen.,ik ben op zoek naar iemand om een avontuur mee te beginnen, we starten met vriendschap en we zullen wel zien waar we eindigen, niet? Ik voel me gelukkig en ben positief ingesteld.Ik ben loyaal en zorgzaam ..

sms LEILA naar 7773 voor contact


5 Afbeeldingen
Durf te leven ... dat is mijn motto. Vrienden en familie zijn mijn # 1 Ik studeer orthopedagogie Ik heb tatoeages

sms BABS naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Maak van je leven een meesterwerk, je krijg slechts één canvas ....Onafhankelijk, optimistisch, vriendelijk, open minded en op zoek naar echte man Ik hou van avontuur outdoor activiteit, koken en soms gewoon mijn weekend thuis door te brengen.

sms MILANA naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!