8 Afbeeldingen
Ik ben LIEF en LIEF en LIEF en LIEF en tegelijk ook héééél ondeugend! Het leven is één en al romantiek dus moet ik dringend mijn kikkertje vinden he! Mag ik jouw sappige kikkerlippen kussen? Wie weet ...! hihi Sorry, kan het niet laten.. ik ben véél te speels!

sms DEUGNIETJE naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
ik heb mijn mooiste vakantiefotootjes eens boven gehaald...voor mijn 50 jarige leeftijd mag ik er toch best wezen, niet? Ik kan kort zijn :ik ben altijd vrolijk, leuk, optimistisch en ik zoek een partner in crime, een man die zijn leven ook als vrolijk en avontuurlijk ziet! gaan we samen

sms GRACY naar 7773 voor contact


5 Afbeeldingen
Ik waardeer eerlijkheid en vriendelijkheid. Ik hou van reizen en ik kook met veel liefde. Ik zou graag iemand vinden die van dezelfde dingen houdt. Ik hou van een glas wijn of twee met vrienden, maar ook van liefdevolle rustige nachten op de zetel ... samen met jou

sms JIMENA naar 7773 voor contact


3 Afbeeldingen
Ik ben een gezellige vrouw met grote ... (hihi) maar ik hou van het leven en ik wil héél erg van jou houden! .. als je me de kans geeft? ... gaan we samen wat genieten? met alles erop en eraan? Ik ben héééél levendig ! ...

sms LUDWINE naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Ik denk dat ik mag zeggen dat ik een lieve, vlotte én vrolijke meid ben en een absolute dierenvriend. Ik ben "vlug van begrip" Ik ga graag op stap, maar ik hou er écht ook wel van om eens lekker lui thuis te blijven met een goed boek.

sms ANGELINA naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
55 en sexy .. klaar voor een spannende relatie met veel avontuur! wie durft?

sms ANNEKE naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Ik ben 52... Levendig, intelligent en opvallend. Een avontuurlijke en enthousiaste dame op zoek naar een man om haar leven mee te delen.Ik zou mezelf beschrijven als een doordachte en liefdevol persoon. Mijn familie en vrienden zouden me bescrijven als een rots in de branding.

sms MELANY naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
k beschouw mezelf als een extraverte en gepassioneerde vrouw op zoek naar een man die daarmee kan omgaan en er van genieten. Ik denk dat respect voor mekaar een prioriteit is in het leven. Ik kan mezelf het beste omschrijven in één woord: ZOET ;-)

sms ANNALOUISE naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
Ik ben een 69 jaar oude, liefdevolle, zorgzame en trouwe dame op zoek naar die éne speciale persoon om het volgend hoofdstuk van mijn leven mee te delen.Ik ben nu 2 jaar weduwe maar nu is het tijd om door te gaan met mijn leven.

sms BELLAROOS naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Ik ben ... een spontane, vurige roodharige gekke meid, op zoek naar een even "gekke" kerel die in een relatie, samen met mij vh leven wil genieten."Eenmaal in zijn leven, heeft elke man het recht om waanzinnig verliefd te worden op een prachtige rode furrie zoals ik." (hihi)

sms MARILYN naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Gewoon .. op zoek naar de liefde van mijn leven. Ik ben een gelukkige, aanhankelijke, sensuele, speelse, tevreden, onafhankelijke vrouw- op zoek naar de man van mijn dromen om mijn leven mee te delen - dat zou de kers op de taart zijn!

sms MARIJ naar 7773 voor contact


5 Afbeeldingen
Ik ben 29 en sta met beide voeten op de grond. Ik hou van een man met pit en die me op tijd en stond een goede uitdaging kan geven. Ik zoek vooral (om mee te beginnen) een LAT relatie- daarna zien we wel.

sms MONALISA naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!