5 Afbeeldingen
Ik ben speels, maar heb een héél klein hartje! Dieren zijn mijn grootste vrienden en koken is een passionele hobbie van mij. Gaat jouw liefde door jouw maag? dan trakteer ik je alvast op een etentje bij kaarslicht!

sms Martina naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
Niet rond de pot draaien aub. Eerlijk zijn en blijven. Gewoon zeggen waar het op aan komt! Kan dat? Ik hou van goede gesprekken tussen pot en pint...

sms Stefanie naar 7773 voor contact


7 Afbeeldingen
geen woorden, maar daden! weet jij van aanpakken? ik hoop het! x Rani

sms Rani naar 7773 voor contact


5 Afbeeldingen
Ik ben 60 lentes jong, maar ik voel me 30. Ik laat mijn innerlijke kind graag eens spreken en ik ben op zoek naar een man met dezelfde levensvisie.Ik hou van wandelen, zwemmen en mediteren.

sms Daisy naar 7773 voor contact


3 Afbeeldingen
ik ben lief maar ook stoer .. ik zoek een sportieve LIEVE man

sms bianca naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
Ik ben grappig, een beetje gek en een beetje verlegen. Ik hou van goed gezelschap. Ik ben een gelukkige meid, geboren in Indonesie...Ik geniet van het leven Het leven is te kort om ongelukkig te zijn. Ik zoek een traditionele, zachtaardige man

sms Aninda Indi naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Ik ben 53... moeder van 3 volwassen zonen die hun eigen leven hebben. Ik ben dus zo vrij als een vogeltje.Ik hoop een nette man te ontmoeten om samen vh leven te genieten. (ook de kleine dingen) xx

sms Cato naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Ik zoek DE klik! Om te beginnen vriendschap die kan uitgroeien tot een stevige, begripvolle, liefdevolle relatie. Ik moet je wel waarschuwen : af en toe moet ik eens alles "los laten" en dan durf ik wel eens de "zotte mie" uit te hangen - hoop dat je van t

sms Mara naar 7773 voor contact


7 Afbeeldingen
Ik hou van mijn vrijheid en ik wil eigenlijk wel ruimte hebben binnen een relatie.Mijn vrienden zeggen me dat ik sociaal en makkelijk in de omgang ben.

sms Tukiko naar 7773 voor contact


2 Afbeeldingen
Een 35 jarige -beetje gekke- spring in t veld - wie durft me aan? (wie kan/wil me volgen?)

sms Barbara naar 7773 voor contact


5 Afbeeldingen
Ik heb een "makkelijk" karakter. Ik lach graag - Ik hou van een goeie sterke, pure, hete koffie en ik hoop dat mijn vriend dezelfde kwaliteiten zal hebben.

sms Kayla naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
Lieve vrouw zoekt nette man... Ik hoop een eerlijke man te ontmoeten, een zorgzame man, een man die wéét hoe hij een vrouw moet verwennen. Vooral ook een postief ingestelde man die ook weet hoe een diepgaand gesprek te voeren.

sms Katrien naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!