1 Afbeelding
Een goeie (zelfstandige) job heb ik al, en de rest ongeveer ook, behalve het belangrijkste. Raad maar eens wat dat is. Ik beantwoord je vragen zonder naar jouw mond mooipraterij. Doe aub ook hetzelfde :)

sms WIMPIE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik zoek gewoon dame dat lief is met en romantisch ziel meer moet niet zijn

sms ROMAN naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
het leven is op zich reeds een uitdaging - aan jezelf om er het beste van te maken, de goeie keuzes proberen te maken, correct in omgang sta ook open voor een hechte vriendschap, dus niet-relatie gericht kan ook voor diverse activiteiten en nee...

sms DROOPY naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik zou iemand willen leren kennen waarmee ik de wereld mee kan rondreizen, waar ik alles aan kwijt kan, waarbij ik kan zijn wie ik ben.

sms JEFKE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Sommige activiteiten zijn gewoon leuker met 2. Daarom op zoek naar een vriendin met zin voor humor om samen te genieten van een terrasje, restaurantje of weekendje aan zee.

sms DEPORTA naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben Noël,vader van drie fijne dochters . Ik ben op zoek naar genegenheid, gezelschap en affectie. Ben evenwel niet op zoek naar een langdurige relatie.

sms NOEL naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Welk leven je ook leeft, doe het in stijl en met aandacht :-).

sms TRIKKE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Kan luisteren en praten,straal rust uit,neem voor alles de nodige tijd,

sms TIM05 naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Graag had ik via deze weg mijn soulmate gevonden om de samen nieuwe horizonten op te zoeken... Mijn caraïbische roots mogen natuurlijk geen probleem vormen ;-) (You never know, pff)

sms ARUBA naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
zoek een toffe vrouw houd van mens en dier sociaal genieten van het leven en wat gevoel voor humor die graag aandacht krijgt

sms IGGY naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Een vrouw als echte 'soulmate' die samen met mij graag (heel) wat tijd doorbrengt zodat iets moois kan onstaan. Sportieve of semi-sportieve activiteiten lijken mij daartoe in eerste instantie uitermate aangewezen. Vrijblijvend wat plezier

sms VONKJE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ik ben een 'jonge ondernemer', en wil nog heel wat zaken doen in mijn leven. Reizen, dingen beleven, creatief bezig zijn, dingen uitvinden....ooit een kindje. Ik ben wat chaotisch soms, maar krijg het altijd wel weer gedaan, maar een portie...

sms SOCIO naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!