1 Afbeelding
Op zoek naar toffe mensen om in de eerste plaats leuke vriendschappen uit te bouwen. En wat komt, komt wel. Alles op zijn tijd. Persoonlijkheid, wilskracht, draagkracht, bereidheid... maken het voor mij meer dan de moeite waard.

sms BOBI naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Ben nu geruime tijd alleen en heb alles wel een plaatsje gegeven.Stilaan begin ik wel te verlangen naar iemand om lief en leed mee te delen. Zou een mens dan toch niet gemaakt zijn om alleen te zijn?

sms TINKELBEL naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
nog wat twijfelend maar met goede bedoelingen... ik zoek de vlinders in mijn buikje te mogen voelen...

sms BIRDIE naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Langs deze weg probeer ik die ene man te vinden waar ik alles aan kwijt kan en ik me goed bij voel in alle omstandigheden, waar ik goed mee kan praten en waar ik heel graag naar wil luisteren, waar ik de nodige aandacht van krijg en waar ik deze...

sms AXAS naar 7773 voor contact


1 Afbeelding
Hallo, ben jij ook op zoek naar die ene waar je de rest van je leven mee wil doorbrengen, genieten van alles en vooral van elkaar. Misschien vind ik jou wel via deze weg, en zit jij nu daar aan de andere kant. Hopelijk hoor ik dan wat van jou,

sms CINCIN naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!