3 Afbeeldingen
t leven is goed, maar het kan nog véél beter worden met de juiste man naast mij! Ik ben zelfstandig, dus ik zoek een man die het niet erg vind dat ik veel tijd aan mijn zaak moet besteden. Ik ben sportief en een durf-al (zie maar mijn foto met

sms Rozy naar 7773 voor contact


5 Afbeeldingen
Ik probeer langs hier mijn soulmate te vinden.. wie weet he!

sms Lisah naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
Ik mis een partner in mijn leven, een beste vriend en een beste seksmaatje.Ik wil alles delen en samen één zijn.

sms Sandra naar 7773 voor contact


7 Afbeeldingen
Een nieuw begin ... iemand interesse? Ik ben wel al 41 maar héél jong in mijn hart! Leeftijd speelt voor mij geen rol.Ik zoek écht wel SPEELSE LIEFDE (in een serieuze relatie)

sms Emma naar 7773 voor contact


3 Afbeeldingen
Mag ik van mezelf zeggen dat ik mooi ben ... zowel van buiten als van binnen? ... Ik probeer me altijd positief op te stellen. Ik ben héél trouw, maar zeg graag mijn gedacht.Ik weet wie ik ben en ik hou van mezelf...

sms Angelic naar 7773 voor contact


8 Afbeeldingen
wie -o wie- kan het mooiste lied uit mij halen? .... ik zoek lat relatie - ik wil zo vrij zijn als een vogeltje, maar wél met een vaste sex partner.

sms Merel naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
ik zoek vooral vriendschap , mijn beste maatje ... in een vaste relatie met de beste seks. en misschien trouwen id toekomst?

sms Susana43 naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
Als jij van humor houdt, dan scoor je al direct. Ik ben graag actief, maar niet te fanatiek .. ik reis graag - ik zoek een lat relatie Liever intiem bedrijf om grote partijen. Slechte grammatica een turn-off. Niet in de muziek veel, zoals leuke films, diners, wijn en quality time.

sms Bieke69 naar 7773 voor contact


7 Afbeeldingen
En nééééé!!! niet van K3 haha - gewoon toeval dat ik een rosse ben - maar je weet wat ze van rossekes zeggen he? ;-) Enfin, ik ben hopeloos verliefd op mijn katten die zal je er bij moeten nemen! ... miauw wil jij mijn krolse kater zijn? (bloos)

sms Karen naar 7773 voor contact


4 Afbeeldingen
Hi! Mijn naam is Catherine Ik ben een optimistische jongedame, die geluk in kleine dingen kan vinden - ik hou wel van wat avonturen. Koffie met een goed boek, uit eten gaan zijn slechts een paar dingen die me blij kunnen maken. Eenvoud = zalig

sms Cathi24 naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
Hi ik ben op zoek naar die éne speciale man!ik hoop dat jij degene bent die ik zoek. Ik heb deze sleutelwoorden : eerlijkheid , trouw, vertrouwen ...

sms Sherry65 naar 7773 voor contact


6 Afbeeldingen
Ik ben een 19-jarige vrouw die op zoek is naar een man met gevoel voor humor en romantiek. Iemand waarop je kan bouwen.

sms LOLA19 naar 7773 voor contact


Op 7773.be kan je via sms snel en discreet in contact komen met alle leden. SMS de NAAM van je gekozen profiel waarmee je in contact wil komen naar 7773 en dat profiel ontvangt onmiddellijk jouw smsje op haar/zijn gsm! Op 7773 hoef je geen account aan te maken!